Modele flokesh kosovare

Posted By on Feb 19, 2019 | 0 comments


Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Kjo prerje do t`Ju nxjerrë gjithnjë më shumë në hije tiparet tuaja. Mbetet Ende në modë, kështu që konsiderojeni! Duke qenë se motra IME e Vogël Tani është në gjimnaz, më kërkon vazhdimisht këshilla për ruiner më të shpejtë që Mund të bëjë në mëngjes. Dhe meqë AJO më mësoi DISA gjëra MBI modën, Mendova t`i JAP DISA këshilla. Këto balluke të Holla, komode do të jenë Happy i parë në ndryshimin e dukjes suaj. Çelësi është në shkujdesjen e Tyre, PASI NUK ka nevojë TI mbani ATO të rregullta. OK, të Errësira pyetjeve Mund t`Ju japim përgjigje Duke Ju treguar prerjet e trendit të Fundit. Pastaj, ATO që Jeni Ju vendosni! Për të gjitha Ju që Mund të keni të njëjtat probleme, MOS u shqetësoni, këto MODELE flokësh kërkojnë një kohë shumë të shkurtër por përsëri do Jeni gati për ditën tuaj, qoftë për një orë mësimi APO për një takim. Për më tepër, këto MODELE Mund t`i provoni Edhe në flokë të Lagur, sepse të gjithëve na ka ndodhur të DALiM me nxitim nga shtëpia Kur Sapo Kemi bërë një Dush. Tani që plazhit po i Probajmo Fundi, me siguri mendimi i parë Kur Probajmo Puna Tek pamja, janě flokët.

Duhen prerë! Të ndryshojmë modèle APO thjesht majat? Ç`është në modë këtë Sezon? Flokët e mbledhura Topuz janě padiskutim Trendi i këtij sezoni. Por është një botë e tërë me versione se si Mund ta rinovoni topuzin tuaj, të cilat Mund të eksplorohen lehtësisht për të kaluar përtej topuzit Klasik të balerinës. KY është opsionin që do bëjë Namin këtë vjeshtë. Flokët e Prera Deri të shpatullat dhe të drejta janě një zgjedhje ideale. Nëse ka diçka për të cilën Kam qenë e Zonja në shkollë të mesme, ka qenë përgatitja në kohën më të shkurtër të mundshme. MOS më keqkuptoni, Kam qenë një studente shumë e mirë, por Isha Gjithmonë e Zonja të gjeja një Model të shpejtë flokësh Kur vonohesha. Prerje e rregullt, flokë të shëndetshëm dhe modèle minimaliste. Nga modeli i flokëve të Kapur Bisht në gërshet të thjeshtë, e dija që Mund të mbështetesha në njohurinë temps të bukurisë për të dalë nga shtëpia me Stil dhe Kur NUK kisha shumë kohë. KY modèle flokësh është me të Vërtetë modeli Tipik i një dite që përton të merresh me flokët e tu. Kurdo Herë që vonohesha, vishja një pulovër të Gjerë dhe të rehatshme dhe e kombinoja me një gërshet të lirë dhe JO shumë Klasik. Gërsheti është Gjithashtu shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t`u bërë. Ju duhet Vetëm një pjesë flokësh të cilën e kapni gërshet dhe e Lini në pjesën e lëshuar të flokëve, në një Topuz ose në flokët e kapura Bisht.

Një gërshet i bërë Anash është një mënyrë e mirë për t`u dukur sikur i keni Kapur flokët në mëngjes PA humbur shumë kohë. Balluket e ndara Anash do të bëjnë që i Errësira fokusi të përqendrohet Tek fytyra juaj. Ja DISA personazhe të njohura që Mund t`Ju Japin ndonjë IDE më tepër për të freskuar pamjen tuaj. Je ngjashëm me një Topuz të çrregullt, Mund të dukeni shumë thjesht dhe me një Topuz të Kapur në mes të kokës dhe Pak të çrregullt. Shtoni Pak volumin e flokëve në Top të kokës dhe Kapini flokët Topuz me një kapëse.

Google+